Våre produkter

Juvenility

Vi er stolt og glade for å introdusere deg Juvenility , en  skreddersydd serie med kremer for behandling av hender, kropp og sanser

Juvenility representerer vår nye tilnærming til en sunn og glødende hud.

Vi er stolte av å være den første til å bruke vitenskapelige ingredienser, som aspersa Müllers snegle-kaviar, hyaluronsyre, koenzym Q10, shea smør og urea i kombinasjon med naturlige botaniske urter og eteriske oljer, for å skape en best mulig formulering.

Disse eksklusive formler gir umiddelbare resultater av kosmetisk-grade dermal fyllstoffer og leverer umiddelbar rynke reduksjon, effektiv  fukt og  næring til huden, gir antioksidanter og stimulerer cellefornyelsen og gir synlig yngre utseende hud.

Med utrolig lett, men likevel fyldig konsistens, er Juvenility produkt serien garantert å skape en helt ny følelse for deg. Ikke mer fettete hud eller klissete hender: alle produkter absorberer raskt og etterlater huden glatt og silkemyk.

Vi tror at Juvenility er et ledd i den videre utvikling av sann skjønnhetsterapi for hånd og kropp.

 

Entity Body Couture

Entity Body Couture ble utviklet med hender og føtter i tankene, men er for perfekt til å stoppe der. Serien  har en Soak, Scrub, Lotion og Olje designet for å skape virkelig imponerende hud. Endelig produkter som gjør at du føler deg vakker på innsiden og ut.

Entity Body Couture ble spesielt formulert med hud-elskende ingredienser inkludert en kokosolje base for å gi dyp og ekte fuktighet. Coconut Oil bidrar til å styrke underliggende hud vev og fjerner døde hudceller som også gjør at huden blir myk og smidig. Andre spesielle ingredienser inkluderer; Aprikos,Kernel Oje, Jordbær ekstrakt, kjent for sin kraftige anti-aldring, anti-inflammatorisk, anti-oksiderende egenskaper og Agurk ekstrakt som har en beroligende huden.

Raiforest Nano

Inspirert av den helende effekten fra en tropisk regnskog,naturens mest perfekte økosystem, dette lukseriøse pedikyr system har blitt nøye valgt for å gi dine behandlinger rike, næringsfulle og eksotiske ingredienser.I tillegg revitaliserer den huden på samme måte som sjelen. Vår Soak, Skrubb, Maske og nanoteknologi baserte Lotion virker i harmoni for en opplevelse som er deilig og avslappende for alle sanser. La dine klienter få ett avbrekk fra den stressende hverdagen , og flykte til en pedikyr i regnskogen. Hvis de har fått oppleve dette spesielle stedet en gang, så vil de ikke kunne motstå fristelsen til å komme igjen.Rainforest produktene er laget med resirkulerbar innpakning og med soya blekk.

All Natural. All Nano.

Natural nanoteknologi er nøkkelen til  Nanovive Skin Revival System produktene. Måler mindre enn 1/50 del av størrelsen på en hudcelle, Nanovive mikroskopiske soya-baserte Nanosfære er liten nok til å trenge inn under overflatelaget i huden.I motsetning til andre hud produkter som blir på overflaten av huden,gir denne kremen opp til 80% av fuktigheten til underliggende lag i huden. Og her hjelper Nanovive huden til å fornye seg selv naturlig. På grunn av denne patenterte teknologien så fortsetter huden å forfriske seg selv lenge etter at man har påført kremen .    Denne teknologien har det tatt 14 år med forskning og utvikling for å komme frem til.

Entity permanent lakk

Legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gelè. Den sitter feilfritt i min. 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksesshistorien at den kan fjernes på bare 10 minutter.  Permanent Neglelakk påføres som en neglelakk - underlakk, farge, overlakk - og herdes i UV-lys så det er ingen tørketid. Den er hypoallergenisk og 3-FREE, det vil si fri for formaldehyd, toluen og DBP. Ikke bare ser den naturlig ut, den gir også naturneglen beskyttelse med nydelige farger som motstår riper og avskalling, selv under de hardeste påkjenninger. Velg mellom 140 farger Entity permanent lakk

Entity One Gels                                                                      Gratulerer, du har nettopp oppdaget den ene...

Introduserer Entity "One Gel Technology" den eneste gel-serien som inkluderer nano teknologi innen negleindustrien ,som gjør  det enklere  å lage de perfekte neglene som er holdbar , naturlig skinnende og vakre.

Følelsen
Entity One Gels er en proprietær produkt blanding med uniform nano-størrelse ingredienser. Dette skaper den perfekte pre-blandede blandings ratio.  Entity One Gels renner ikke og det er noe som gjør systemet enkelt å bruke. Siden blandingen er forblandet, kan du være trygg på programmet vil være perfekt hver gang - noe som resulterer i utrolig holdbarhet og perfekt resultat hver gang

 
 
Entity akryl

Endelig ett system designet til å møte  kravene og behovene til både negle teknikkeren og salongen.                                     Våre eksklusive  formularer har blitt utformet igjennom de siste og mest moderne teknologier, avasert forskning og mange års erfaring fra mesterskap og konkurranser

 
 

Lycon voks

Lycon voks ble utviklet på slutten av 70-tallet av terapeut Lydia Jordane som ønsket et bedre produkt enn det som fantes på markedet. Kriteriene for det nye produktet skulle være; mindre aggressiv på hud, effektiv og med god gripe evne.

Hun fant den rette kombinasjon av ingredienser og ryktene spredde seg fort. Salonger over hele Australia ville kjøpe hennes produkt og det tok ikke lang tid før Lycon voks ble etterspurt rundt om i verden også.

Lydia var den første som tok i bruk beroligende og fuktgivende ingredienser som azulene, aloe vera , kamomille, rose og lavendel i hårfjernings voks. Idag reiser Lydia og hennes medarbeidere verden rundt for å lære opp terapeuter i Lycons unike hårfjernings teknikk og hjelper salonger å utvikle seg til å bli best mulig innen hårfjerning.

Lycon er idag verdensledene innen kvalitetsvoks og brukes rundt om i verden hos ledende Spa og Salonger som frekventeres av modeller og kjendiser. Lycon sine produkter er varemerket og patentert.