Vår historie

They give permission
to break the promise.

To say thumbs up.
Thumbs down.
Step off.

They proclime,
I'm married,
I'm single,
I'm whoever you want me to be.

The power of hands.

Nails For YOU startet sin reise i 2007 når det første neglestudioet startet i Bergen sentrum. Nails For YOU tilbyr alle kategorier av Hånd og Fotpleie samt at vi tilbyr voksing, hudpleie og vipper. Nails For YOU er stolt av sitt varme og vennlige miljø. Vi har gjort det til vår 1 prioritet å fokusere på din kropps velvære. I det øyeblikket du kommer inn vår salong vil du forstå at dette ikke er en typisk velvære salong. Vi etterstreber til enhver tid å tilby den beste kundeservice som blant annet inkluderer en kopp kaffi eller te og fri Wifi tilgang.

Vi har en høy fokus på en behagelig behandlingsatmosfære, hygiene, kompetanse & serviceinnstilling hos de ansatte. Setter man dette sammen med bruken av de beste materialene i markedet så kan det ikke annet enn å bli bra. Trening og utdannelse av våre ansatte er nøkkelen til suksessen. Vi bruker internasjonalt kjente instruktører som holder våre ansatte oppdatert og videreutdannet til enhver tid. Kun på denne måten kan det pris belønnede Nails For YOU holde seg
oppdatert med de siste teknikker innen negledesign.
Vi har nå opparbeidet oss ett sterkt
rykte for kvalitet og service som vi
til enhver til skal sørge for å opprettholde.

Ubenyttede timer som ikke avbestilles innen 24 timer må betales i sin helhet. Er man mer enn 15 min. forsinket kan det ikke garanteres at man får tatt den behandlingen man ønsket. Da må behandlingen betales i sin helhet. Vi beklager dette men håper på forståelse for at vi også ønsker et forutsigbar arbeidsdag for de ansatte.